sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Jador, declaratii socante despre concurentii din finala ”Puterea Dragostei”! ”Singurul pe care il respect…”

Distribuie:

Publicat:

Devenit celebru ca manelist, unul dintre artiștii care, de-a lungul ultimelor luni, a dovedit că poate ajunge chiar și pe primul loc în trending-ul Youtube, Jador pare să nici nu mai vrea să discute despre cei cu care, timp îndelungat, a împărtășit necazurile și bucuriile în casa ”Puterea Dragostei”.

”Nu am ce discuta… Nu, nu pot spune nimic despre finala Puterea Dragostei! Pe mine mă asociază lumea cu povestea aceea cu concurenta și nu mai vreau să aud… Nu vreau să discut de Ella, eu îmi țin pumnii doar mie! Adevărul că acolo, la Puterea Dragostei, toți sunt cu două fețe, te vorbesc, de bârfesc”, ne-a spus Jador, vizibil supărat pe ceea ce s-a întâmplat între el și Ella, bruneta suferind, la modul serios, și acum după manelist.

Mai mult decât atât, Jador, vehement, a explicat ce crede el despre cei care, acum, luptă pentru marele premiu de la ”Puterea Dragostei”. ”Singurul pe care îl respect este Livian d ela Puterea Dragostei! Restul nu mă interesează, nu discut despre ei, nu am ce să zic despre ei decât că sunt…”, a tunat Jador.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img