vineri, 19 aprilie, 2024

Lasa-te surprinsa: intr-un studio de videochat vei intalni cele mai saritoare colege!

Distribuie:

Publicat:

Succesul deosebit de care se bucura fetele care lucreaza intr-un studio de videochat se datoreaza atat calitatilor personale si efortului pe care il depun, cat si faptului ca beneficiaza, in permanenta, de sprijinul unei intregi echipe.

Din colectiv fac parte atat modelele online, cat si trainerii, fotografii, echipa de suport tehnic, cea de machiaj, editorii video, psihologii si, nu in ultimul rand, managerul. Eforturile tuturor sunt concentrate pe un singur obiectiv: fiecare fata sa isi descopere potentialul si sa il foloseasca pentru a se afirma in industria de divertisment online pentru adulti.

Ajutorul primit de la colegele mai experimentate

Indata dupa ce semneaza contactul de artist-interpret si isi incepe colaborarea cu un studio videochat, fiecare model beneficiaza de training de specialitate, oferit de o colega cu mai multa experienta in domeniu.

Timp de 5 zile, aceasta ii explica tot ceea ce are de facut, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic, prin exemple si joc de roluri. O ajuta sa se familiarizeze cu aparatura video si audio, ii descrie principalele particularitati ale site-urilor pe care isi va desfasura activitatea, ii ofera sfaturi utile referitoare la cel mai potrivit comportament ce trebuie adoptat in timpul interactiunilor cu membrii.

Daca o fata simte ca nu este pregatita dupa cele 5 zile, atunci perioada de training se poate prelungi, pana in momentul in care isi va da seama ca este capabila sa intre pe site-urile pentru adulti si sa interactioneze cu membrii.

Pe langa traineri, intr-un studio de videochat se leaga de multe ori prietenii frumoase si intre modelele care se afla la inceput de drum. Ele au atat timpul, cat si cadrul necesar pentru a socializa la sfarsitul programului, in diferitele spatii destinate relaxarii, care nu lipsesc din nicio locatie destinata videochatului.

Senzatia ca managerii te inteleg perfect

Multe studiouri sun conduse de femei care au fost modele online, s-au facut remarcate si au castigat sume importante de bani. Ele apreciaza atat de mult domeniul care le-a adus succesul, incat au decis sa nu il paraseasca, ci sa isi continue activitatea ca manageri.

Astfel stau lucrurile, de exemplu, la Studio 20 Double D din Grozavesti, condus de Oli si Devi, doua fete care s-au facut cunoscute pe site-uri sub pseudonimele de Raquelle Diva si Devious Angel. Ele au obtinut importante trofee pe plan international, precum Best Live Cam Model, Best Website sau Best Female Cam.

In calitate de manageri ai unor studio videochat, astazi sunt dispuse sa le ajute si pe alte modele sa aiba parte de performante si de castiguri similare. Cerintele lor de la fetele care isi doresc sa se bucure de succes se sprijina pe patru piloni esentiali:

• gandire flexibila si atitudine deschisa;

• asumarea jobului, fara jumatati de masura, ci cu maxima implicare;

• intelegerea faptului ca potentialele castiguri depind total de seriozitatea si de implicarea fiecarui model;

• renuntarea la conceptii gresite si asumarea unei promovari personalizate si puternice, capabila sa asigure castiguri substantiale.

Intr-un studio videochat nu te vei simti niciodata singura! Exista acolo numerosi oameni capabili si dornici sa te ajute, iar sprijinul lor va face diferenta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img