joi, 25 aprilie, 2024

Liviu Vârciu și Anda Călin, neînțelegeri cu privire la nuntă

Distribuie:

Publicat:

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt într-o relație de aproape șase ani și au împreună doi copii, iar acum își fac și planuri de nuntă. Prezentatorul TV a confirmat că are de gând să ajungă la altar cu partenera lui, într-un interviu pentru Antena Stars. Totuși, cuplul este ținut pe loc de anumite neînțelegeri cu privire la marele eveniment.

 

Liviu Vârciu vrea să facă nuntă cu Anda Călin, dar încă nu reușeste să pice de acord cu partenera lui în privința unor detalii destul de importante. Celebrul prezentator de la Antena 1 a făcut noi declarații despre planurile de căsătorie pe care le are cu mama copiilor lui.

Ce neînțelegeri au Liviu Vârciu și Anda Călin cu privire la nuntă

Se pare că Liviu și iubita lui sunt pregătiți să facă marele pas, dar anumite amănunte logistice îi fac să amâne momentul. Cei doi nu se înțeleg cu privire la tipul de nuntă pe care o s-o aibă, iar discuțiile continuă pe această temă, în familia lor. Se pare că bruneta vrea o nuntă restrânsă, în timp ce vedeta își dorește un eveniment grandios.

Totuși, prezentatorul este optimist în această privință și este convins că el și Anda vor lua o decizie comună în acest sens „la un moment dat”.

„E cea mai lungă relație a mea. E ca și cum am copilărit împreună. E femeia mea și va rămâne pentru toată viața asta. (…) Mă duc la altar. Îmi doresc treaba asta, și nu pentru ea – eu știu că ea își dorește foarte mult să fie în rochie albă – îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Dar ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă, eu vreau multă lume, ca să-mi scot paguba. Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume, nu scot paguba. Și avem discuțiile astea, dar o să cădem de comun acord la un moment dat”, a mărturisit Liviu Vârciu, la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img