vineri, 29 martie, 2024

Macel intr-o familie de afaceristi din Iasi! Rude lasate cu ochii-n soare, dupa o vanzare facuta pe sest. Este implicat si un IT-ist

Distribuie:

Publicat:

O familie din Iasi, care a reusit sa puna mana pe suprafete importante de teren in judetul Iasi, nu are liniste • Patru dintre mostenitori i-au lasat pe dinafara pe alti doi • Au vandut terenuri, dar i-au sarit la plata pe ceilalti mostenitori • Tinerii s-au prins de manevra si si-au cerut dreptatea in instanta, si au castigat • Vor sa recupereze cateva zeci de mii de euro, cheltuielile de judecata si de executare • Executorul judecatoresc scoate la licitatie un teren in comuna Barnova, ce are o valoare de peste 400.000 euro • Unul dintre cei care trebuie sa plateasca este un tanar ce activeaza in sectorul IT  

Dupa ce au intrat in posesia unor suprafete importante de teren, sase rude dintr-o familie din Iasi au ajuns in instanta. Motivul: doi dintre acestia, George Crupenschi si Raluca Crupenschi, au fost trasi in piept de celelalte patru rude: Florentin Gabor, Sebastian Gabor, Alexandru Crupenschi si Alexandru Sturza.

La un moment dat, cei sase erau mostenitorii de drept ai unor suparafete importante din judetul Iasi, fiind vizata si o suprafata de 3 hectare, situata in extravilanul comunei Barnova. Insa in momentul in care s-a dezbatut mostenirea, Raluca si George Crupenschi erau minori si au fost trecuti mult mai tarziu in titlul de proprietate.

Intre timp, ceilalti patru s-au apucat sa valorifice o parte din terenuri. Tinerii s-au trezit neindreptatiti, motiv pentru care au cerut instantei sa-i oblige pe datornici sa plateasca suma de 27.979 euro, 13.347 lei – cheltuieli de judecata si cheltuieli de executare – 9.857 lei. Dupa sentinta data de Tribunalul Iasi, creditorii au apelat la executorul judecatoresc, care va organiza o licitatie pe data de 10 septembrie, ora 09:00, pentru valorificarea terenului din Barnova. Conform evaluatorilor, s-a stabilit un pret de pornire de 2.000.000 lei, adica 425.000 euro.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img