sâmbătă, 20 aprilie, 2024

MADALIN IONESCU a ajuns la limita rabdarii dupa ce a demisionat si a decis sa rupa tacerea! “Cei care ma cunosc stiu cat de…”

Distribuie:

Publicat:

Madalin Ionescu s-a retras din viata publica si se bucura din plin de timpul petrecut in sanul familiei. Fostul prezentator TV are acum vreme sa mediteze la diverse aspecte ale vietii, iar o parte din sirul gandurilor lui le-a impartasit si public.

Madalin Ionescu se simte eliberat dupa plecarea de la Kanal D si se bucura din plin de timpul petrecut in familie, care ii da forte noi si-l face sa priveasca spre viitor cu optimism si incredere. Insa, unele remarci primite pe contul lui de Facebook l-au facut pe Madalin sa ajunga la capatul rabdarii si sa-i dea o replica dura unui comentator.

 "Ce putere are nevasta ta actuala sa te faca sa-ti lasi munca… cealalta nu a vrut sau nu a putut. Asta e pretentioasa. De tine imi place, ea insa mi se pare o prefacuta, pretentioasa, nu-mi place!!! Saraca, nu face fata unui singur bebe. Revino in televiziune, Madaline si nu-ti mai asculta orbeste posesiva ta sotie", a fost mesajul primit de fostul prezentator, iar raspunsul acestuia a fost unul pe masura: "Cristina creste singura trei copii, cu varste, situatii si aspiratii diferite! Pe primii doi ii creste de sapte ani, in cea mai importanta perioada din viata lor! A sacrificat totul pentru mine si pentru copiii mei, inclusiv cariera! Cei care ma cunosc stiu cat de puternica imi este personalitatea! Cristina nu mi-a impus vreodata ceva, dar mi-a dat totul!".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img