sâmbătă, 25 mai, 2024

Mădălina – O nouă aderare la echipa Jandarmeriei Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, Jandarmeria Vaslui are onoarea să își deschidă brațele și să își întâmpine cu căldură o nouă colegă în rândurile sale. Mădălina, absolventă a prestigioasei Școli Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni, a ales să își înceapă parcursul în cariera militară alături de noi.

Cu un entuziasm debordant și o determinare neclintită, Mădălina va își va desfășura activitatea în cadrul structurilor de ordine și siguranță publică, fiind gata să ofere sprijinul ei tuturor cetățenilor pentru a asigura îndeplinirea cu succes a misiunilor Jandarmeriei.

Ea își aduce contribuția la consolidarea securității și a liniștii publice, fiind pregătită să fie prezentă în stradă, să ofere ajutor și să răspundă oricăror provocări ce pot apărea în exercitarea atribuțiilor sale.

Colegii săi de la Jandarmeria Vaslui îi oferă întreaga lor susținere și îi urează mult succes în această frumoasă și nobilă carieră militară pe care a ales să o îmbrățișeze.

Această oportunitate nu este doar a ei, ci poate fi și a ta! Dacă simți chemarea să îți dedici viața apărării valorilor și a cetățenilor, te îndemnăm să te alături nouă în această nobilă misiune. Mai ai timp până pe 14 mai să te înscrii pentru una dintre cele 700 de locuri disponibile la școlile militare de subofițeri de jandarmi.

Să fim împreună, să construim un viitor mai sigur și mai prosper pentru noi toți!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img