vineri, 29 martie, 2024

Brigitte, îndoieli cu privire la căsnicia ei cu Florin Pastramă. Declarații șocante ale vedetei, în fața soțului

Distribuie:

Publicat:

Aflată chiar lângă actualul ei soț, Brigitte Pastramă a făcut declarații șocante, care sugerează că are îndoieli în privința căsniciei lor. Întrebată dacă Florin Pastramă este bărbatul vieții ei, vedeta a oferit un răspuns care l-a pus într-o situație cel puțin inconfortabilă pe partenerul ei, care asculta atent fiecare cuvânt.

Brigitte are îndoieli cu privire la căsnicia ei cu Florin Pastramă
După ce a lansat o înțepătură la adresa soțului ei, după ce Florin a enumerat lucrurile pe care ar vrea să le schimbe la ea, Brigitte a fost întrebată dacă afaceristul este bărbatul vieții ei, iar răspunsul a fost cel puțin surprinzător.

Inițial, vedeta a spus că nu vrea să răspundă la întrebare, pe motiv că nu se află la prima căsnicie. Cu toate acestea, a completat mai apoi și a precizat că Florin Pastramă este „bărbatul vieții ei din prezent”.

„Nu doresc să răspund la această întrebare, deoarece nu sunt la prima căsătorie. Este bărbatul vieții mele din prezent”, a spus Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

În continuarea întrebării, reporterul a întrebat-o dacă Florin este cel lângă care vrea să îmbătrânească, iar răspunsul ei a fost unul la fel de evaziv.

„Dacă Dumenzeu îngăduie, eu mi-aș dori mult de tot”, a fost răspunsul brunetei.

Luna trecută, Brigitte dezvăluia că ea și Florin au avut probleme în căsnicie, dar au cerut ajutor divin și lucrează la acest aspect. Potrivit vedetei, problema lor ar fi că ambii sunt „două pietre tari”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img