sâmbătă, 2 martie, 2024

La eMag, de Black Friday, ai oferta cea mai bună la televizoare ieftine!

Distribuie:

Publicat:

Te-ai gândit că ai nevoie de un televizor și în bucătărie. Sau poate că ai nevoie de unul în camera copilului. Nu vrei să-l cumperi cu plata în rate pentru că nu vrei un televizor după care să-ți pară rău dacă se întâmplă ceva cu el. Dacă ai câțiva bănuți în buzunar e cazul să profiți de ofertele eMag.

 Sunt peste 900 de tipuri de televizoare ieftine în ofertă. În primul rând trebuie să știi că televizoarele ieftine sunt cele cu diagonală mică, plecând de la 48 de cm, chiar dacă dispun de ecran tip LED și sunt, dacă vorbim de rezoluția ecranului, cel mult Full HD (definiție înaltă). Ai tot ce-ți trebuie ca să te uiți la TV, iar după cum vei vedea, de la un anumit preț poți beneficia și de un televizor smart.

 Marea majoritate a aparatelor dispun de mufă HDMI așa că îți poți conecta PC-ul, laptopul sau tableta dacă dorești un ecran mai mare pentru a lucra. Normal, televizoare ieftine vom gasi sub sigle mai puțin cunoscute care doresc să-și facă un nume în sector. De exemplu, poți merge pe un televizor LED High Definition, diagonală de 48 cm, VORTEX LED-V19C02D, simplu, onest, perfect scopurilor arătate și pe care îl poți avea la aproximativ 300 lei.

Pentru a putea viziona posturile preferate HD alege un televizor LED Diamant, cu diagonală de 56 cm, 22HL4300F/A, Full HD care are și sunet stereo, cu un consum de curent electric de doar 21 W pe oră. Televizorul dispune de slot USB și coectivitate prin HDMI, AV; RF. și costă aproximativ 350  lei.

Spuneam că de la un anumit preț poți avea și televizoare ieftine smart. Iată, poți opta pentru un Televizor LED Smart Vonino, diagonală de 61 cm, LE-2468S,HD Ready. Oferă multiple modalități de conectare. Doua porturi HDMI sunt disponibile pentru conectarea dispozitivelor de redare HD. Pe lângă intrarea HDMI ai disponibile și intrări pentru semnalul analogic de la component până la VGA. Modelul LED TV Vonino Play LE-2468S are încorporate 2 difuzoare situate în partea de jos, cu o putere totală de 8W, care transmit un sunet clar și puternic. Pentru a conecta televizorul la un sistem de sunet extern poți folosi ieșirea coaxiala disponibilă. Televizorul dispune de tehnologie 3D Comb care îți oferă imagini foarte clare atunci când vezi filmări mai vechi sau într-un format inferior. De Black Friday poti profita de preturi excelente la televizoare, la eMAG!

Mai avem o sugestie, dacă vrei televizoare ieftine dar cu funcții multiple: alege un televizor LED Smart Allview, cu diagonală de 81 cm, 32ATS5000, HD. Beneficiezi de două funcții integrate, "Motion adaptive noise reduction" și "Content Adaptive Noise Reduction", calitatea imaginii va fi semnificativ îmbunătățită, prin reducerea zgomotului din fundal și prin scoaterea în evidență a detaliilor. Ai ratat o secvență importantă doar pentru că ai întors capul? Acum, nu mai este cazul. Cu funcția Auto TimeShift activată, televizoarele Allview înregistreazî automat ceea ce urmarești. Daca vrei să revezi o secvență anterioara, te poți întoarce la aceasta și poți opta între a continua de la acel moment vizionarea sau a relua transmisiunea in timp real. Iar prețul este de aproximativ 650 lei!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img