sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Magda Vasiliu, după ce fiul ei a împlinit 12 ani și s-a vindecat de cancer: ”Mă simt depășită (…) e obraznic de multe ori”

Distribuie:

Publicat:

După ce a depășit perioada dificilă prin care a trecut alături de fiul ei, Magda Vasiliu reușește să zâmbească din nou. Stabilită, spun ea, definitiv în Italia, țara în care a emigrat pentru a-și putea trata fiul de cancerul de care a suferit micuțul, fosta prezentatoare TV de la Prima TV a serbat, pe 17 februarie 2022, 12 ani de la momentul în care a devenit mamă.

Magda Vasiliu zâmbește fericită la 12 ani de când a devenit mamă

”Acum fix 12 ani eram pe masa de operație, după o cezariană făcută un pic înainte de termen, pentru că așa a fost să fie. Cu anestezie generală. Așa că pe Vlad l-am văzut abia a două zi, pe 18 februarie. Prima întâlnire a fost una care m-a făcut să mă întreb dacă voi fi o mamă bună sau nu”, a scris Magda Vasiliu pe conturile sale de socializare.

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare de la Prima TV a recunoscut că, acum 12 ani, habar nu avea cum trebuie să arate un bebeluș, iar prima imagine cu fiul ei nu corespundea cu ceea ce și-a imaginat ea că va fi.

”Mă așteptăm la un bebeluș că aia din reclamele la Pampers, dar, nou-născuții nu seamănă cu bebelușii din reclame… Au trecut 12 ani în care am avut parte de momente de fericire totală, momente de disperare cruntă și momente de derută”, a mai spus fosta vedetă TV.

Magda Vasiliu, sinceră când vine vorba despre ”meseria de mamă”

Magda Vasiliu a recunoscut, cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, că a fi mamă a fost mai complicat decât ar fi crezut, dar satisfacțiile sunt pe măsură. ”Nimeni nu te învață să fii mamă. Înveți pe propria piele, câteodată greșești, altădată faci lucrurile într-o manieră absolut perfectă, în mod instinctiv.

Sunt situații în care mă simt depășită, sunt situații în care îl simt pe Vlad complet dependent de mine și situații în care îl simt că vrea să fie singur, să facă totul după voința lui”,  precizat fosta vedetă TV.

În altă ordine de idei, a mai explicat Magda Vasiliu, maturizarea fiului ei, ajuns la 12 ani deja, a făcut-o să descopere alte lucruri la băiețelul pentru care a sacrificat totul. ”Sunt fericită că în ciuda tuturor greutăților am ajuns să serbăm 12 ani.

Nu există copil perfect și nici mama perfectă. Noi doi însă avem o relație aparte, foarte profundă. Ne înțelegem din priviri și ne simțim unul pe celălalt. Are momente de răzvrătire adolescentină, e obraznic de multe ori… dar știu că mă iubește și-l iubesc în cel mai firesc mod cu putință”, a mai scris Magda Vasiliu pe contul ei de socializare.

Magda Vasiliu și-a sacrificat cariera pentru fiul ei

Magda Vasiliu a decis, acum mai bine de cinci ani, să se mute în Italia, alături de fiul ei, cel care a fost diagnosticat cu cancer osos. La acea vreme, prezentatoarea știrilor de la Prima TV a renunțat la cariera ei pentru a se stabili acolo unde fiul ei a fost cotat cu șanse la vindecare.

Gestul ei, de înțeles pentru orice părinte, a fost urmat și de vești bune, iar fiul Magdei Vasiliu s-a vindecat și sa recuperat cu succes în urma tratamentelor anticancer făcute în Italia.

Anul trecut însă, în viața Magdei Vasiliu a intervenit o altă problemă: divorțul. Căsătorită în 2015, fosta prezentatoare de la Prima TV a decis să pună punct mariajului cu Cosmin Stoian. “În momentul de față sunt o femeie singură, dar nu văd ceva senzațional în asta.

La fel ca oricare alt om, nu te poți înțelege cu cineva, vine un moment când țelurile se schimbă și, probabil, când treci prin atît de multe lucruri prin care am trecut noi, se întâmplă asta. Am decis de comun acord să mergem amândoi pe drumul nostru. Este o decizie luată cu maturitate pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”, a dezvăluit Magda Vasiliu, primăvara trecută, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img