vineri, 19 aprilie, 2024

Magda Vasiliu: “Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil”. Replica lui Bahmu, a luat foc

Distribuie:

Publicat:

Adriana Bahmuteanu a comentat pe marginea declaratiilor pe care fosta prezentatoare Magda Vasiliu le-a facut la adresa cuplului Brigitte Sfat-Florin Pastrama. 

Magda Vasiliu i-a criticat pe Brigitte Sfat si pe Florin Pastrama, dupa ce i-a vazut intr-o emisiune de televiziune. Adriana Bahmuteanu a comentat acum pe marginea celor spuse de Magda Vasiliu despre cuplul respectiv. 

„Reactia Magdei Vasiliu e mai penibila ca batu-n balta!!! Ce-o fi apucat-o, nu stiu, mai ales ca Magda, o persoana greu incercata de viata si boala baietelului ei, ar fi trebuit sa fie empatica, sensibila si in niciun caz sa puna etichete sau sa judece persoane pe care nu le cunoaste personal sau de care n-a auzit decat la jurnalele de stiri. 

Pana la urma, nu suntem toti la fel, nu vorbim, nu ne comportam si nu ne imbracam la fel, iar dragostea, indiferent de cat de mult ar dura ea sau nu, merita aplaudata!!! 

N-am inteles nici de ce sunt penibili cei doi: oamenii s-au indragostit, traiesc o viata de lux si se mai ciondanesc, ca in orice cuplu!!! 

Ce n-a invatat Magda este ca presa tabloid si implicit majoritatea populatiei vor fi tot timpul fascinate de astfel de povesti, oamenii vor fi curiosi sa afle picanterii despre personajele mondene si ca, pana la urma, nu ne invartim toti in aula Academiei, ci mai degraba in cluburile de fitze din Mamaia, unde poate fi vazuta, cateodata, si celebra avocata a lui Mazare, (o doamna de altfel toba de carte) pusa pe distractie dupa o zi grea de instante!!! E dreptul ei!!! 

P. S. Ochelarii sunt misteaux!!!„, a scris Adriana Bahmuteanu in mediul online. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img