marți, 5 decembrie, 2023

Magia Craciunului in studioul huseanului Radu Trofin – Letsmakeitmagical

Distribuie:

Publicat:

 Intr-un studio din municipiul Husi, huseanul Radu Trofin, pasionat de arta fotografica oferă oamenilor posibilitatea de a deține fotografia perfecta de Crăciun . Fie ca discutam despre o familie cu unul sau doi copii, un cuplu și animalutul lor de companie sau simpli îndrăgostiți , in mod categoric după vizita in studioul #Letsmakeitmagical, vor avea setul de fotografii mult așteptat numai bun de postat pe rețeaua de socializare sau de a fi scos și pus in rama la loc de cinste .

"Bucuria si emotia sarbatorilor este mereu ceva deosebit pentru fiecare familie. Am creat acest studio tocmai sa surprind aceste momente. Dupa cum se spune o fotografie face cat o mie de cuvinte. Familia si sarbatorile au fost si sunt mereu pentru mine importante si reprezinta  acele momente cand orice ar fi familia este din nou impreuna si impartasesc acele mici momente de bucurie. Acest studio este pentru mine ceva mai mult, reprezinta proiectul meu de suflet #let‘smakeitmagical, un proiect care nu m-as vedea fara in preajma craciunului.
#Letsmakeitmagical
Conceptul pe care l-am abordat este unul bazat pe lumina naturala, ceea ce ma ajuta sa surprind cat mai bine emotiile clientilor. 
Anul 2021 nu a fost uitat de scenariul covidului, insa daca nu ne mai putem vedea sau intalni, atunci putem creea aminitiri care vor dainui, iar eu sunt mandru ca le pot reda prin viziunea mea." declara Radu pentru bzv.ro

Telefon: 0762 881 829
E-mail: trofinescu.visuals@gmail.com

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img