miercuri, 24 aprilie, 2024

Mălina Avasiloaie, primele declarații după ce a devenit mamă. Cum se descurcă artista

Distribuie:

Publicat:

Pe 2 august, Mălina Avasiloaie și soțul ei, Alin Gabor au radiat de fericire, asta pentru că frumoasa cântăreață a adus pe lume un băiețel sănătos. Mălina Avasiloaie susține că viața ei s-a schimbat radical de când în viața ei a apărut micuțul său și i-a oferit și primele declarații despre viața de mămică. Iată cum se descurcă artista!

Mălina Avasiloaie și soțul ei, Alin Gabor, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cântăreața a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu câteva zile, iar de atunci nu își mai încape în piele de fericire.

Mălina Avasiloaie, primele declarații după ce a devenit mamă

Mălina Avasiloaie radiază de fericire în această perioadă de când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta se recuperează și de abia așteaptă să ajungă acasă cu micuțul ei. Artista susține că de abia acum a învățat cum să aprecieze mai mult femeile deoarece știe câte sacrificii face o mamă pentru copilul său.

„Este un copil sănătos, eu sunt bine, mă recuperez. După ziua de 2 august, pe care eu o consider chiar sărbătoarea vieții mele, după cum am scris și pe Instagram, pot să zic că am devenit o feministă convinsă și că aprecierea mea față de mame și de femei, în general, a crescut cu mult. Am văzut prin câte sacrificii trece o mamă și cum s-a dezvoltat simțul acesta matern de a fi în stare să suporți orice durere, numai ca puiul tău să fie bine.

Dacă ar fi să descriu într-un cuvânt acea zi ar fi ”revelație” pe toate planurile, iar venirea lui bebe pe lume a avut un impact uimitor asupra relației dintre mine și Alin. L-am văzut pe Alin în postura de tătic și, chiar dacă mi-l imaginam un tată bun, pentru că altfel nu aș fi făcut pasul acesta alături de el, nu mi-l închipuiam totuși atât de grijuliu, atât de curajos și de dornic să învețe, el a fost primul care a schimbat scutecul.

Aștept să mă externez, să ajung acasă la cei dragi. Atât în familia mea, cât și în cea a lui Alin este o sărbătoare, e un copil așteptat, un copil dorit de toată lumea.”, a declarat Mălina Avasiloaie, potrivit spectacola.ro.

Nicole Cherry, primele declarații după ce fina ei, Mălina Avasiloaie, a născut

Nicole Cherry a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că fina ei a născut și că se simte foarte bine. Cântăreața a mers la maternitate să-l vadă pe cel mic și a dezvăluit că totul decurge destul de bine.

”Totul a decurs minunat și îi așteptăm acasă. Sunt foarte fericită. Am un finuț sănătos, asta este tot ce contează și cu siguranță vom avea timp să ne jucăm și să ne cunoaștem foarte bine”, a spus Nicole Cherry.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img