miercuri, 21 februarie, 2024

Manchester United a ales: Aduce o LEGENDA in locul lui Jose Mourinho

Distribuie:

Publicat:

Zinedine Zidane (46 de ani) a decis să revină în antrenorat. Fără echipă de când a părăsit-o pe Real Madrid, în vară, francezul e tentat să accepte o ofertă de la Manchester United, pe care să o preia din vară, după ce Ole Gunnar Solskjaer îşi va termina intermatul, informează mediafax.

"Diavolii" l-au demis pe Jose Mourinho în urmă cu două zile.

Jose Mourinho a fost îndepărtat de la Manchester United după un an şi jumătate. Jocul slab al echipei şi rezultatele sub aşteptări i-au pus capac managerului portughez, care s-a trezit cu contractul rupt. Şefii de pe Old Trafford s-au mişcat repede şi l-au pus pe Solskjaer interimar, dar adevărata lovitură ar urma să vină în vară. Zinedine Zidane ar urma să o preia pe Manchester United.

AS, ziarul de casă al Madridului, scrie că Zidane e interesat de oferta pe care ar urma să o primească de la Manchester United şi că e tentat să revină în iarbă. Francezul e liber de contract după despărţirea de Real Madrid şi s-au făcut mai multe speculaţii cu privire la viitoare sa destinaţie încă de acum şase luni, cu United cap de listă.

La Real Madrid, Zidane a câştigat trei Ligi ale Campionilor consecutiv, un titlu de campion în Spania, o Cupă, o Supercupă a Spaniei, două Mondiale ale Cluburilor şi două Supercupe ale Europ

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img