joi, 28 martie, 2024

Mare atentie la ce bauturi consumati! Vinuri contrafacute descoperite la perchezitiile efectuate de politisti intr-o zona viticola

Distribuie:

Publicat:

Bauturile contrafacute ajung pe piata romaneasca in cantitati mari, chiar din zone cu traditie in producerea vinului. In urma a cinci perchezitii efectuate in Panciu, politistii din Vrancea au descoperit aproape 80.000 de litri de produse vinicole susceptibile a fi contrafacute.

La data de 13 ianuarie, politistii din cadrul I.P.J. Vrancea au efectuat 5 perchezitii la imobilele apartinand unui barbat, de 59 de ani, precum si la sediul unei societati comerciale din Panciu.

In urma acestor activitati au fost descoperiti 79.150 de litri de substanta cu miros de vin si 635 de litri de substanta ambalata in pet-uri de 1 si 2 litri, acestea fiind inscriptionate cu denumirea de bautura spumoasa aromatizata pe baza de vin.

Citeste si: Perchezitii la persoane cercetate pentru evaziune fiscala

In vederea documentarii cauzei, politistii au ridicat esantioane al caror continut urmeaza a fi analizat in conditii de laborator.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de producerea, expunerea spre vanzare si/sau vanzarea cunoscand ca sunt falsificate sau substituite de vinuri si produse vinicole.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img