miercuri, 21 februarie, 2024

Marian Godină a comis-o: Prins cu 113 km/h în localitate, polițistul a rămas fără permis

Distribuie:

Publicat:

Poliţistul Marian Godină a fost prins cu 113 km/h în localitate şi a rămas fără permis. Acesta se întorcea din concediu şi a povestit pe blogul său cum s-a petrecut totul.

Marian Godină venea din Republica Moldova, de la Chişinău, din vacanţă. În Covasna a apăsat pedala de acceleraţie şi ce a urmat a povestit singur.

"Drumul era destul de aglomerat și anevoios și nu mai aveam răbdare să ajung odată acasă. Eram deja în județul Covasna, drumul era acum foarte liber și waze-ul îmi mai arăta că mai avem cam o oră până acasă.

Același waze mi-arăta și că este poliție, motiv pentru care m-am uitat în bord să văd ce viteză am. N-am apucat, pentru că am văzut venind din față, din spatele unei combine de treierat, un mcv de poliție care a început să-mi facă flash-uri și a aprins girofarurile.

M-am uitat spre Georgiana și i-am zis că pe mine mă opresc. Am oprit cât de repede pe dreapta, iar Loganul a întors și a oprit în spatele meu. Știam că aveam în jur de 100, dar nu știam dacă intrasem sau nu în vreo localitate și nici peisajul nu mă ajuta să-mi dau seama. N-am văzut dacă polițistul avea sau nu caschetă pe cap, dar l-am auzit când s-a prezentat și mi-a cerut actele. I le-am dat și m-a întrebat dacă știu de ce m-a oprit.", a povestit Godină.

Poliţistul mai spune că a aflat că avea 113 km/h şi era în localitate, moment în care l-a întrebat pe poliţist dacă lasă acolo permisul, sau poate pleca cu el.

Godină a vrut să plătească pe loc amenda de 652,5 lei, dar povesteşte că s-a căutat în portofel şi în buzunare şi nu avea la el decât 603 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img