joi, 28 martie, 2024

Marturii CUTREMURATOARE: Dan Adamescu, scrisoare de pe patul de spital, inainte sa moara

Distribuie:

Publicat:

Cu putin timp inainte sa moara, miliardarul Dan Adamescu a povestit de pe patul de spital ororile prin care a trecut in detentie. El a descris experienta traita in celula cu Mircea Basescu, cum a cazut inclusiv la toaleta si pentru ce vrea ca familia sa se adreseze forurilor europene.

Scrisoarea lui Dan Adamescu contine 12 pagini, pe care miliardarul le-a dictat, pentru ca nu putea scrie. Potrivit Romania TV, Adamescu a spus in acea scrisoare ca singurul lucru pentru care ii poate aprecia pe cei din conducerea penitenciarelor este ca l-au pus in celula cu persoane cam de aceeasi factura sociala.

Asa a ajuns Dan Adamescu sa stea cu Mircea Basescu in celula de la arestul preventiv, atunci cand a fost incarcerat la Politia Capitalei. Problemele pe care le descrie sunt insa infioratoare. Adamescu vorbea despre spatiul redus, despre faptul ca el nu se putea misca decat cu ajutor, insa rareori gasea acel ajutor si ca de multe ori a cazut, chiar si atunci cand mergea la toaleta. El vorbea de mizerie foarte multa, iar cateodata se spala chiar cu furtunul. Mai mult, Dan Adamescu spunea ca din cauza cazaturilor si a ranilor suferite el a uitat unele dintre aceste episoade degradante.

El a dorit sa faca aceste marturii pentru ca familia sa sa mearga mai departe la forurile europene. Adamescu vorbeste in scrisoare si de dosarul sau si de felul in care i-au fost nimicite afacerile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img