vineri, 29 martie, 2024

„Meciul 3 se va juca sub presiune”

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob regreta ca echipa sa nu a obtinut cea de-a a doua victorie in duelul cu Politehnica Timisoara, trimitand disputa in meciul decisiv, care se va disputa pe 13 mai, la Vaslui. Tehnicianul vasluienilor considera ca atunci va fi o altfel de presiune, ambele echipe dorind sa acceada in faza pentru locurile 5-6.
”Pentru spectacolul sportiv cred ca e un lucru foarte bun faptul ca jucam al treilea meci. Cu siguranta, noi ne-am dorit sa castigam astazi pentru a evita acest decisiv, pentru ca va fi alta presiune, cu toate ca e doar o ”lupta” pentru pozitia a cincea”, a spus Sandu Iacob.
Acesta a mai precizat ca accederea in faza pentru locurile 5-6 reprezinta o performanta notabila pentru clubul vasluian: ”Cu totii stim ca in sport conteaza doar cine iese campion. Dar pentru echipele de nivelul nostru, cel putin de nivelul Vasluiului, va fi un lucru cu care ne vom mandri peste ani, pentru ca am putea depasi cea mai buna performanta atinsa de aceasta echipa, locul 6 cu ani in urma. Ne dorim, sa lasam putin amprenta peste ani, vizazi de activitatea noastra”.
Antrenorul formatie vasluiene a remarcat atitudinea pozitiva aparuta la jucatorii sai in momentul in care au fost condusi la sase goluri. 
”Sunt solutii pe care incercam sa le gasim cand suntem condusi. Cand Timisoara s-a desprins prima data la doua goluri in prima repriza, nu am mai avut luciditatea necesara sa ramanem in meci. S-a distantat la 16-11 la pauza, nu ne-a fost simplu. Am fost nevoiti sa riscam, am jucat avansat in aparare, lucru nerecomandat handbalului din zilele noastre”, a mai spus Iacob. 
El si-a manifestat nemultumirea fata de pauza prea mare dintre meciuri, cerand Federatiei sa gandeasca alte modalitati, astfel incat sa existe un oarecare ritm competitional.
”E o situatie neprevazuta. Poate cei care se ocupa de programari ar trebui sa se gandeasca la modalitatile in care tehnicienii isi tin echipele in ritm. Acceptam ca suntem supusi greseli, dar speram sa invatam ceva din asta”, a declarat antrenorul vasluian.
Meciul decisiv se va juca la Vaslui, in 13 mai. Castigatoarea va juca pentru locurile 5-6, iar invinsa, pentru 7-8.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img