joi, 18 aprilie, 2024

MESAJ DUR! Ea este POLITISTA din Iasi care a declarat RAZBOI sefilor! “Nu vreau sa mor la serviciu! Tata a murit dupa ce a auzit de accidentul meu “

Distribuie:

Publicat:

 O politista din Iasi care a fost implicata intr-un accident rutier grav chiar in timpul serviciului a transmis un mesaj dur • Dupa ce a stat o lunga perioada in spital, politista si-a expus nemultumirile in mediul online • Sefii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) au spus ca vor face verificari si ca vor transmite un mesaj oficial atunci cand vor avea ceva de spus

Pe 3 aprilie 2018, doi politisti din Iasi aveau sa ajunga in stare grava la spital dupa o depasire neregulamentara. Vlad David este agent sef si plecase impreuna cu agentul de politie Andrada Petronela Voicu in cautarea unei minore disparute. "Astazi, 3 aprilie 2018, in judetul Iasi, pe DN28A Targu Frumos – Pascani, in zona localitatii Blagesti, a avut loc un accident rutier, in care a fost implicata o autospeciala de politie. Doi agenti de politie din cadrul Politiei Municipiului Pascani, aflati in misiune, pentru cautarea unei minore disparute, in varsta de 3 ani, s-au angajat in efectuarea unei depasiri, intr-o zona unde depasirea era interzisa, lovind frontal un alt autoturism. Din accident au rezultat trei victime, care au fost transportate la spital, printre care si cei doi agenti de politie. Precizam ca circulatia rutiera a fost reluata in zona evenimentului. Colega noastra, in varsta de 26 de ani, a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie, iar colegul nostru, in varsta de 44 de ani, precum si cea de-a treia persoana ranita, la Spitalul «Sfantul Spiridon», pentru a fi supusi interventiilor chirurgicale necesare. Pe plan local s-au luat toate masurile pentru a beneficia de toate ingrijirile necesare. De asemenea, in caz de nevoie, cei doi politisti vor fi transferati cu un elicopter din cadrul Ministerului Afacerilor Interne la Bucuresti. Facem precizarea ca a fost gasit si cainele de serviciu, care se afla in autospeciala. Acesta are un picior rupt si a fost dus la medicul veterinar, fiind in afara oricarui pericol. Mentionam ca, autospeciala de politie avea in functiune semnalele luminoase si acustice. Conducatorii auto nu au putut fi testati alcoolscop. Suntem alaturi, atat de colegii nostri, cat si de cealalta persoana ranita. Speram ca acestia sa fie bine in curand", au transmis cei de la IGPR, chiar in ziua accidentului.

Mesaj dur, transmis de politista ranita

Dupa mai bine de un an, politista implicata in accident a transmis un mesaj dur. Reporterii BZI au preluat mesajul de pe pagina de Facebook a politistei Andrada Petronela Voicu si il vor reda integral.

"Masinile mortii. Cu astfel de autoturisme sunt trimisi unii politisti la evenimente. Neinscriptionate, cu semnale luminoase-acustice neomologate. În timp ce pe pagina oficiala a Politiei Române se posteaza în fiecare zi fotografii cu domnisoare care au buzele uuuun pic mai mici decât colacul de la wc, cu dinti perfect aliniati si zâmbete misto, cu autoturisme noi si sclipitoare, noi ne pierdem dintii, picioarele, vietile, de parca la începutul scolii de politie am semnat contract cu moartea, nu cu institutia în sine. Cui îi pasa de faptul ca stam internati la ATI cu fracturi deschise, cu dureri sfâsietoare, cu hemoragii cerebrale, rugându-ne pentru vietile noastre si asteptând sa treaca perioada critica, pentru a sti sigur ca vom scapa cu viata? Cui îi pasa ca tata a murit dupa ce a auzit de accidentul meu? Nimanui. Toti cei "mari", care ne-au asigurat de sprijinul lor, ne-au întors spatele si ne-au lasat amanet. Nu ne mai întreaba nimeni daca suntem-vom mai fi oameni normali, sau daca am ramas cu sechele. Nu îi pasa nimanui ca cel putin un an din vietile noastre ne va fi furat de spitalizari, operatii si recuperare. Domnilor, doamnelor care ne conduceti, îl mai tineti minte pe colegul nostru de la Suceava, care a fost injunghiat de zeci de ori? Dar pe ceilalti colegi care au murit cu zile? Caci noi ne aducem aminte si aprindem lumânari pentru ei. Ati vuit în toata tara ca veti face, ca veti drege, ca ne veti ajuta cu legi care sa ne protejeze, ca vom avea dotari si masini care sa ne ofere siguranta. Ati facut cacatul praf. Situatia e aceeasi în fiecare zi. Domnilor, doamnelor care ne conduceti, dumneavoastra aveti impresia ca cerem prea mult? Eu sunt de parere ca îmi cer doar dreptul la viata. Ca nu trebuie sa ne facem serviciul în sicrie pe 4 roti. Nu vreau sa mor la serviciu din cauza incompetentei unora. Mai am o viata lunga (sper eu) în fata si vreau sa mi-o traiesc decent si frumos. Nu cu frica de-a urca într-o cocina cu pretentie de masina. Îmi doresc din tot sufletul sa existe karma, iar celor vinovati de situatia in care ne aflam noi, «talibanii» din strada (asa cum ne numea un superior), sa li se intoarca. Eventual, sa le iasa pe ochi", a scris politista. Reprezentantii IPJ Iasi vor face verificari in acest caz si vor transmite un punct de vedere oficial in scurt timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img