Mesajul cutremurător postat de Iulia Marin, înainte a fi găsită fără suflare în apartamentul în care locuia. Cunoscuta jurnalistă, în vârstă de 32 de ani, trecea printr-o suferință cruntă: „Viața mea depinde de câteva zeci de miligrame dintr-o substanță”

0
89

Iulia Marin a publicat un mesaj sfâșietor înainte de a fi găsită fără suflare.

 

În urmă cu o zi, presa din România a rămas fără un om de nădejde, după ce oamenii legii de la Secția 21 din București au găsit-o pe Iulia Marin fără suflare.

Jurnalista a fost găsită decedată în propria locuință din cartierul Militari, cauzele decesului său subit fiind încă nestabilite.

Iulia și-a strigat suferința în mediul online 

Ce se știe, însă, este faptul că tânăra de 32 de ani suferea de ani buni de boli psihice, se lupta cu depresia și anxietatea și se trata în acest sens.

Din păcate, însă, totul a fost în zadar, căci astăzi ea nu mai este printre cei vii

Despre lupta pe care o ducea, Iulia Marin a vorbit de multe ori public, chiar și de pe patul de spital, așa cum a făcut-o și cu câteva zile în urmă, pe pagina sa de Facebook.

Acolo, jurnalista se adresa comunității sale cu sufletul deschis, fără ocolișuri, asumată și deloc speriată de prejudecățile societății.

Astfel, cu teamă în suflet, dar din cauza problemelor pe care le înfrunta, cu speranță că va trece peste, cu dorința de a reveni la o viață normală, dar și deznădăjduită în același timp, Iulia Marin și-a descris zilele și stările de coșmar pe care

le traversa.

 

Tânăra se arăta nerăbdătoare în a primi iar de la viață zile mai bune, în a descoperi minunea dintr-un medicament, în a crede în promisiunile celor din jur și în a spera că încurajările altora îi vor face și ei viața mai bună.

Însă, toate informațiile dobândite despre suferința ei, toate medicamentele, toți medicii și toți cei care o încurajau nu i-au dat Iuliei și zile mai multe.

Continaurea pe wowbiz.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.