joi, 28 martie, 2024

Mesajul huseanului Nelu Tataru de astazi : “ Vă mulțumesc dumneavoastră, celor care îmi sunteți alături, pentru susținere, dar și pentru critici. “

Distribuie:

Publicat:

Deputatul Nelu Tătaru a marcat astăzi Ziua Internațională a cuvântului "Mulțumesc" prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, în care a exprimat recunoștința față de toți cei care au contribuit la formarea sa ca om și ca medic.

"Familia, părinții, dascălii și colegii din domeniul medical au avut un rol esențial în evoluția mea profesională și umană. Le mulțumesc pentru susținerea constantă, educație și valori pe care mi le-au transmis și pentru colaborarea și munca împreună", a declarat Tătaru.

El a adăugat că este recunoscător pentru feedback-ul și criticile primite de la cei din jur, care i-au permis să-și îmbunătățească performanța și să devină un medic mai bun. Huseanul Nelu Tătaru, care a ocupat și funcția de Ministru al Sănătății, a subliniat importanța aprecierii și recunoștinței în societate, mai ales în contextul muncii dificile și însemnate în domeniul medical. El a transmis un mesaj de mulțumire și românilor în general pentru spiritul lor bun, inimos, tolerant și onest.

"Astăzi este Ziua Internațională a cuvântului „Mulțumesc”.

Mulțumesc familiei mele, care mi-a fost alături la bine și la greu.

Mulțumesc părinților pentru că

m-au crescut și mi-au insuflat principii de viață solide și valori sănătoase.

Mulțumesc dascălilor care mi-au fost mentori și cu ajutorul cărora am ales să fiu medic.

Mulțumesc colegilor mei, întreg corpului medical, pentru toată munca depusă.

Vă mulțumesc dumneavoastră, celor care îmi sunteți alături, pentru susținere, dar și pentru critici.

Și, nu în ultimul rând, un mare mulțumesc tuturor românilor, acei oameni buni, inimoși, toleranți și onești!

#Multumesc " se arata in postarea fostului ministru 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img