vineri, 29 martie, 2024

Mihai Fifor confirma schimbarea sefului Jandarmeriei Romane: Detalii despre cazurile de la Caracal si de la Galati

Distribuie:

Publicat:

Mihai Fifor, ministru interimar de Interne, a anunțat schimbarea șefului Jandarmeriei, dar a dat și noi detalii despre cazurile de la Caracal și Galați, unde două fete au fost ucise, respectiv, o minoră a fost violată, iar poliția a refuzat să intervină, stâng lângă fată.

”Am luat câteva decizii organizatorice. Am încetat împuternicirea în funcție a șefului Jandarmeriei Române. L-am împuternicit pe Constantin Florea, în locul lui Cătălin Ionuț Sindile.

Purtător de cuvânt al MAI va fi Georgian Drăgan, care va avea comunicări zilnice.

Am avut o videoconferință cu șefii de inspectorate. Îmi vor prezenta câte o evaluare. Am dispus verificarea celor care activități ilegale de transport de persoane. Apar primele rezultate și le vom anunța la sfârșitul săptămânii.

Am cerut Poliției și Jandarmeriei creșterea în teren a patrulelor mixte. În vederea începerii anului școlar, am cerut un plan.

Citește și: Amendă pentru femeia care protesta în fața casei lui Gheorghe Dincă- Care este cauza

Despre cazul de la Galați am dispus măsuri de urgență și s-a declanșat cercetarea celor doi agenți, dar și a șefului acestora. Vom lua cele mai aspre măsuri.

Despre cazul Caracal se lucrează în ritm alert și se administrează probe. Avem cei mai buni specialiști din Poliția Română. Avem în tren 46 de polițiști de combaterea criminalițătii.”, a spus Mihai Fifor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img