vineri, 29 martie, 2024

Mijlocasul roman Florentin Matei a semnat pana anul viitor cu Apollon Limassol

Distribuie:

Publicat:

Florentin Matei (26 de ani) a semnat cu Apollon Limassol. Contractul acestuia cu gruparea cipriotă va se va întinde până anul viitor. Tânărul jucător va purta tricoul cu numărul 93, anunță MEDIAFAX

Mijlocașul român a plecat de la FCSB în vara lui 2019 și a semnat cu Astra, însă fotbalistul nu a reușit să se adapteze la echipa antrenată de Bogdan Andone, astfel că și-a încheiat relațiile contractuale cu echipa giurgiuveană în această iarnă. Cei de la Apollon Limassol l-au prezentat oficial, astăzi, pe fotbalistul român. Acesta ar putea juca alături de Cristian Manea, care, cel mai probabil, se va întoarce la Apollon, după ce nu a reușit să se impună la FCSB, echipă la care se află sub formă de împrumut.

Jucătorul, în vârstă de 26 de ani, și-a reziliat contractul cu Astra în această iarnă. Matei a bifat 13 partide pentru echipa giurgiuveană reușind să ofere, doar, două pase decisive, în acest sezon de Liga 1. Tânărul jucător a început fotbalul la FCSB. De-alungul carierei acesta a mai trecut pe la Unirea Urziceni, Cesena U19, Volyn Lutsk, Rijeka și Al Ittihad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img