joi, 28 martie, 2024

Mircea Rednic: ‘Sunt doua echipe mari din Belgia care se intereseaza de Ianis Hagi’

Distribuie:

Publicat:

Ianis Hagi (20 de ani) e curtat de numeroase echipe din străinătate, iar antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a dezvăluit că şi două forţe din Belgia se află pe urmele sale. Pentru Ianis există un interes mare şi din Spania, de la Girona, potrivit Mediafax.

Mircea Rednic spune că Ianis Hagi e curtat de două echipe din Belgia: "Sunt două echipe mari din Belgia care se interesează de el. Nu, nu e Standard. Eu cred că poate să ajungă să fie mai bine cotat decât Răzvan Marin", a spus Mircea Rednic, la conferinţă de presă premergătoare meciului cu Dunărea Călăraşi.

Antrenorul Viitorului şi tatăl lui Ianis, Gheorghe Hagi, speră ca un eventual transfer să fie realizat înainte de EURO 2019, pentru ca decarul Viitorului să se concentreze pe turneul final din Italia şi San Marino: "El este curtat. Aşa cum şi-l doresc cele mai bune echipe din România, şi de afară şi-l doresc, ceea ce este un lucru foarte bun. Şi el se simte bine, şi noi ne simţim bine, dar asta nu are legătură cu munca pe care trebuie să o facem noi în meciurile care au mai rămas. Transferurile vor veni la sfârşitul lui mai, poate iunie.

Eu sper ca Ianis, când pleacă la Europene, să fie în altă parte. Să se transfere înainte de Europene, aşa cum am plecat eu înainte de Mondialul din Italia, în 1990, la Real Madrid, şi am fost foarte liniştit. Aşa să fie şi el liniştit, să se gândească doar la joc. Dar de la dorinţă până la concret, mai este, aşa că nu-l mai daţi că e făcut tot. Gândesc cu voce tare şi vă spun şi vouă gândurile mele, dar, în rest, sunt speculaţii", a spus recent Hagi senior.

Ianis Hagi a impresionat în acest sezon. Fiul "Regelui" a evoluat în 34 de jocuri, a marcat 11 goluri şi a oferit șase pase decisive. Aproape toate golurile au fost extrem de spectaculoase, de aici şi numeroasele zvonuri privind viitoarea destinaţie a lui Ianis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img