vineri, 29 martie, 2024

Mizeaza pe un start perfect

Distribuie:

Publicat:

De sambata, 4 februarie, se reia Liga Zimbrilor la handbal masculin, cu etapa a 17-a. HC Vaslui va evolua acasa, intalnind CSM Fagaras. Chiar daca oaspetii detin ”lanterna rosie”, tehnicianul Sandu Iacob ii trateaza cu maxima seriozitate, victorie fiindu-i mai mult decat necesara formatiei vasluieni, care are nevoie de puncte pentru a prinde play-off-ul.

”Ne bucura faptul ca putem fi din nou in fata propriilor suporteri. Ii dorim cat mai aproape de noi si in numar cat mai mare, asa cum au facut-o de fiecare data. E un meci important pentru nou. Suntem pregatiti sa ne atingem obiectivul pentru acest meci. Vom trata jocul cu Fagaras, asa cum o facem cu fiecare echipa din Liga. Intram pe teren cu gandul doar la victorie. Trebuie sa profitam de fiecare oportunitate, pentru a acumula puncte, astfel incat sa ne bucuram, la finalul celor zece etape ramase de disputat din sezonul regulat, de prezenta noastra in play-off”, a spus Sandu Iacob.

De cealalta parte, CSM Fagaras lupta in cea de a doua parte de campionat pentru evitarea retrogradarii. Antrenorul Liviu Andries a beneficiat de conditii excelente de pregatire in aceasta iarna, cu un cantonament, organizat la Sambata de Sus, dar si cu o serie de meciuri amicale cu adversari puternici, cum sunt CSM Bucuresti, Potaissa Turda sau HC Odorhei.

”Am ales sa jucam meciuri amicale cu echipe puternice, sa vedem cum stam cu adevarat. Au fost si momente bune de joc in aceste trei partide dar, din pacate si momente in care facem nepermis de usor, anumite greseli. Pana la primul joc oficial sper sa avem tot lotul valid. Vom juca in prima etapa in deplasare la Vaslui, o echipa incomoda care se lupta pentru a intra in play-off. Urmeaza apoi, peste patru zile, pe data de 8 februarie, meciul cu Dinamo de pe teren propriu. Sper sa incepem cu dreptul acest an calendaristic“, a declarat antrenorul formatiei CSM Fagaras, Liviu Andries.

HC Vaslui nu poate miza in acest meci pe serviciile jucatorilor Vlad Vladut si Tiberius Moldovanu, care sunt nerefacuti dupa mai vechile accidentari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img