vineri, 19 aprilie, 2024

MUNICIPIUL VASLUI: TIGARI DE CONTRABANDA CONFISCATE DE POLITISTI

Distribuie:

Publicat:

Politistii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui actioneaza pentru combaterea contrabandei cu tigari si pentru identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor care desfasoara operatiuni comerciale cu incalcarea legislatiei in vigoare.

Politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica Vaslui au desfasurat marti, 16 mai, o actiune in zona pietilor agroalimentare din municipiul Vaslui. Politistii au depistat in flagrant, in Piata Traian din municipiul Vaslui, un barbat in varsta de 64 de ani, care oferea spre vanzare tigarete netimbrate. In urma controlului efectuat de politisti, asupra barbatului au fost gasite 580 de tigarete. 

Barbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Vaslui pentru audieri, pe numele lui fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de  contrabanda, fapta prevazuta de art. 270 alin.3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal. Cele 580 de tigarete au fost confiscate de politisti.
         
Astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare, politistii actionand atat in vederea identificarii celor cu preocupari infractionale pe linia introducerii in tara a tigarilor de contrabanda cat si a celor care transporta, depoziteaza sau comercializeaza astfel de produse.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img