sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mutare de ultima ora a Gabrielei Cristea impotriva lui Marcel Toader. Razboiul continua intre prezentatoare si fostul ei sot

Distribuie:

Publicat:

Razboiul dintre Gabriela Cristea si Marcel Toader, fostul ei sot, este departe de final. Suparata ca barbatul nu-i da partea ei de bani dintr-o afacere in care au fost asociati, prezentatoarea isi incearca norocul in instanta.
 
Vedeta tv l-a dat in judecata pe Toader si a cerut in instanta recuperarea unor sume de bani de la acesta. Ea spune ca a investit in firma pe care a avut-o impreuna cu acesta, insa barbatul a lasat-o cu ochii in soare si nu i-a mai dat nimic. In prima instanta, sotia lui Tavi Clonda nu a avut castig de cauza, iar magistratii i-au respins cererea. Cu toate acestea, Gabi Cristea nu a renuntat la lupta, iar zilele trecute a facut o noua mutare impotriva fostului ei sot.  Prin avocat, a facut o noua actiune la Tribunalul Bucuresti care are ca obiect ”reexaminare anulare cerere”. Practic, prezentatoarea cere ca decizia primei instante sa fie infirmata, iar cazul ei sa fie discutat in instanta. Si spera ca de aceasta data sa aiba castig de cauza.

Marcel Toader spune ca nu intelege de ce fosta lui sotie il taraste in instanta si ii cere bani. ”Am vazut ca m-a dat in judecata,  sustine ca i se cuvin nu stiu ce bani. Am fost asociat cu Gabi si cu inca o persoana intr-o firma, ea avea 5% din actiuni. Am demarat un proiect care inca nu s-a finalizat, numai ca fosta mea sotie vrea sa-i dau partea ei. Partea ei din ce, daca proiectul continua? In momentul in care o sa intre banii, putem discuta. Dar pana atunci, cerintele Gabrielei sunt absurde”, a declarat Marcel Toader. Afaceristul spune ca actiunile pe care Gabriela le avea in firma erau ”bunuri” comune. ”Eu stiu ca intr-o casatorie nu exista banii mei, ai ei, ci toate bunurile sunt in familie. Cum ar fi sa vin eu acum sa-i cer o parte din banii pe care i-am facut impreuna”, a mai spus Toader.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img