sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Nea Mărin o critică pe Theo Rose, după ce s-a despărțit de nepotul lui

Distribuie:

Publicat:

Theo Rose și Alex Leonte au decis să meargă pe drumuri separate după cinci ani de relație, iar vestea a șocat pe toată lumea. La doar trei săptămâni de la despărțire, cântăreața și-a găsit liniștea în brațele noului ei iubit, Anghel Damian. Nea Mărin a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars detalii despre relația dintre nepotul lui și Theo Rose.

Theo Rose și Alex Leonte au hotărât să meargă pe drumuri separate și să nu mai formeze un cuplu. După ce a fost surprinsă în presă la brațele altui bărbat, Theo Rose a decis să facă anunțul pe rețelele de socializare și să mărturisească că ea și Alex Leonte nu mai formează un cuplu deoarece lucrurile nu mai mergeau destul de bine între ei.

Nea Mărin, prima reacție după ce a aflat că Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit

Nea Mărin a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că nu știa nimic despre despărțirea dintre cei doi, însă l-a sunat pe nepotul său, Alex, și a aflat că ei nu mai formează un cuplu de trei săptămâni. Nea Mărin susține că tinerii din ziua de azi renunță destul de repede și că celebritatea este cea care schimbă oamenii.

''Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El ( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa o fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.

Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit…Lumea a luat-o cum a luat-o.'', a declarat Nea Mărin, în exclusivitate, la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img