vineri, 29 martie, 2024

Neymar, la un pas să ajungă la închisoare. Fotbalistul riscă să stea 10 ani în spatele gratiilor. Care este motivul

Distribuie:

Publicat:

Neymar trece printr-o perioadă dificilă, iar fotbalistul riscă să ajungă în spatele gratiilor în dosarul transferului de la Santos la Barcelona. Conform jurnaliștilor spanioli de la El Pais, Neymar va merge pe data de 17 octombrie la Tribunalul din Barcelona, iar judecătorii cer o pedeapsă între 2-10 ani de închisoare.

Neymar ar putea ajunge după gratii în dosarul transferului de la Santos la Barcelona din 2013, iar fotbalistul de la PSG ar putea face între 2-10 ani de închisoare. Neymar trece printr-o perioadă destul de dificilă, iar cariera lui este mare pericol, asta după ce va ajunge în fața Tribunalului din Barcelona.

Neymar riscă să ajungă la închisoare

Conform jurnaliștilor spanioli de la El Pais, Neymar va merge pe data de 17 octombrie în fața Tribunalului din Barcelona, iar judecătorii vor cere o pedeapsă între 2-10 ani. Mai mult decât atât, jucătorul de la Paris Saint-Germain ar putea primi și o amendă destul de mare cuprinsă între 10 -150 milioane de euro.

Neymar s-a sustras de la plata taxelor către statul spaniol în urma transferului pe care l-a avut de la Santos la Barcelona, iar prejudiciul este de 8,4 milioane de eoro. Neymar ar putea pierde acest proces ținând cont că în cazul lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi s-a întâmplat același lucru.

Neymar este anchetat cu doar o lună înainte de Campionatul Mondial din Qatar

În cazul în care Neymar va fi găsit vinovat acesta va primi o pedeapsă cu închisoarea cu executare iar jucătorul vara ta să joace în Campionatul Mondial din Qatar . procesul va avea loc pe data de 31 octombrie. Neymar și tatăl său au semnat două contracte cu Barcelona prin care nu se recunoaște faptul că drepturile federative ale fotbalistului aparțin clubului brazilian .

În acest proces, Lionel Messi a fost condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare în timp ce Cristiano Ronaldo a primit 24 de luni de închisoare cu suspendare. Pe lângă problemele pe care le are, Neymar trece printr-o situație dificilă și la PSG, unde nu mai este dorit din cauza salariului uriaș și se vorbește despre un transfer la Chelsea Londra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img