vineri, 29 martie, 2024

Nicoleta Luciu si-a adus in prag de faliment singura afacere! Ce datorii a strans sotia ”Regelui cazinourilor”

Distribuie:

Publicat:

Chiar daca este casatorita cu cel supranumit ”Regele cazinourilor”, Nicoleta Luciu nu a imprumutat reteta lui de succes in business. Astfel ca si-a adus in pragul falimentului singura afacere pe care o detine.

In timp ce renumitul ei sot, Zsolt Csergo, produce milioane de euro, construind un adevarat imperiu si castigandu-si renumele de ”Rege al cazinourilor”, Nicoleta Luciu si-a adus propria afacere in pragul dezastrului.

Potrivit unor surse, firma pe care vedeta a infintat-o in urma cu aproximativ 12 ani, Nicoleta Luciu Company, ce are ca domeniu principal activitati de interpretare artistica (spectacole) si care are o cifra de afaceri de 6.750 lei, se afla aproape de faliment.

Date oficiale arata ca, in anul 2017, singura afacere pe care o detine vedeta  a inregistrat pierderi de aproximativ 59.014 lei. Chiar daca este casatorita cu unul dintre cei mai prolifici afaceristi de la noi din tara, Nicoleta se pare ca nu se pricepe prea bine la acest capitol, iar cifrele sunt dovada clara.

Nicoleta Luciu a devenit sotia lui Zsolt Csergo in urma cu sase ani

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo au facut nunta pe 21 aprilie 2012, dupa sapte ani de la primul sarut. Cei doi au impreuna patru copii. Primul dintre ei este Zsolt Junior, iar ceilalti trei sunt tripletii Kim, Karoly si Kevin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img