sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Niculae și Dana au lăsat doi copii orfani, după ce ei au murit în râul Timiș. Femeia a încercat să-l scoată din apă pe soțul ei, dar a fost luată de curenți

Distribuie:

Publicat:

Niculae și Dana au lăsat de ieridoi copii orfani, o fată și un băiat în vârstă de 10 și 11 ani. Cu toții se aflau la picnic pe malul râului Timiș, însă acolo cei doi soți au pierit în apele învolburate chiar sub privirile celor doi copii. Ei pozau mereu într-o familie fericită.

Ieri a fost ultimul picnic în familie pentru Niculae și Dana, doi soți care au murit în râul Timiș chiar sub privirile copiilor lor. Aceștia se aflau pe malul râului alături de fetița lor și băiețelul în vârstă de 10 și 11 ani, dar și de prieteni de familie.

Dana și Niculae au lăsat doi copii orfani. Cei doi soți au murit astăzi în râul Timiș

Niculae a vrut să intre în apă să se scalde, după ce a mâncat, astfel că acesta a intrat rapid în râu, deși nu știa să înoate și a fost luat de curenți. Soția lui a sărit să-l ajute, dar ulterior și ea s-a înecat, căci nici aceasta nu știa să înoate, astfel că șansele de a putea să mai iasă din apa învolburată erau destul de mici.

 

Copiii se aflau pe mal și sperau ca într-un final părinții lor să iasă din apă și să fie readuși la viață. Abia după trei ore scafandrii au reușit să-i aducă la mal, însă deja Niculae și Dana nu mai trăiau și medicii de pe ambulanță nu au mai putut decât să constate decesul.

Acum micuții vor trebuie să își conducă părinții pe ultimul drum, însă ceea ce se va întâmpla cu aceștia rămâne de văzut. Potrivit apropiaților familiei, Niculae și Dana trăiau foarte modest, iar bărbatul provenea dintr-o familie cu mulți frați.

Părinții Danei au murit în urmă cu mai mulți ani, iar părinții lui Niculae sunt foarte bătrâni, iar singura soluție ar fi ca cineva dintre frații bărbatului să-i adopte pe copii, căci astfel vor ajunge în grija statului.

Micuții vor trebui să trăiască cu imaginea în care și-au văzut pentru ultima oară părinții în timp ce se zbăteau să trăiască, dar din păcate fără succes.

S-au fotografiat cu toții împreună înainte de a muri

Cu doar câteva minute înainte de a avea loc sfârșitul celor doi soți, aceștia s-au fotografiat cu copiii lor și cu prietenii lor de familie pe malul apei, acolo unde Dana pregătise mâncare și unde bărbații au făcut grătar.

Copiii erau foarte fericiți împreună cu părinții lor și se bucurau de atmosfera plăcută, de relaxare și de soarele puternic. La doar câteva momente distanță aveau să devină orfani de părinți și nevoiți să fie martori la moartea lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img