joi, 29 februarie, 2024

Nu se poate asa ceva! Ce au gasit criminalistii ieri, printre lucrurile lui Gheorghe Dinca

Distribuie:

Publicat:

De aproape o luna, criminalistii cerceteaza, metru cu metru, curtea si casa lui Gheorghe Dinca, cel supranumit ”Monstrul din Caracal”. Nu mai putin de sase camioane cu gunoaie au fost scoase din curtea si casa criminalului, iar surprizele se tin lant.

Criminalistii cauta, cu inversunare, si alte probe care sa il incrimineze pe barbatul de 66 de ani, acesta declarand ca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, dupa ce le-a luat ”la ocazie”. De altfel, analizand petele de sange descoperite pe o noptiera si pe o canapea din casa lui Dinca, expertii au stabilit ca acestea ii apartin Luizei Melencu.

Printre lucrurile lui Gheorghe Dinca, criminalistii au descoperit si… pastile pentru potenta, obsesia acestuia pentru sex nemaifiind pusa, de nimeni, la indoiala. Au mai fost ridicate din curtea lui Gheorghe Dinca si sase cutii cu fragmente osoase, acestea urmand a fi expertizate la INML.

Alexandru Cumpanasu – noli informatii care socheaza

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu a venit cu noi informatii socante despre clanul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei a prezentat marturisirea unui martor care vorbeste despre relatia dintre Gheorghe Dinca, Bebe Strungaru si Tomel.

Sub protectia anonimatului, femeia a povestit ca Bebe Strungaru lua fete pana in 18 ani de la Gheorghe Dinca si de la un alt barbat care ar fi dupa gratii: ”In 2014 am fost luata la DIICOT cu treaba cu Bebe Strungaru, cu Tomel. De aici stiu toata chestia. Bebe Strungaru, Sebastian il cheama pe el. El lua fete si de la Dinca si de la unul care acum e in puscarie. Lui ii plac doar fetele tinere. Femeia de a fost la televizor ca vezi, Doamne, barbatul ei n-a avut nicio vina. Domnul e cel mai mare nenorocit. Cand s-a luat toata cauza cu DIICOT-ul, eu eram acasa la una dintre fetele astea in casa, prietena cu mine, m-au luat cum ca m-au gasit in casa. Si acolo am aflat tot, cum ca el lua fete de la unu Mirel, fete pana in 18 ani, nu voia peste 18 ani. Le ducea unde sta el ea era la munca, el n-a avut timp sa-i faca nimic la fata“, a declarat respectiva femeie.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img