marți, 16 aprilie, 2024

O femeie nu a mancat zahar 30 de ani. Rezultatul: arata de 40 de ani, desi are 70

Distribuie:

Publicat:

O australianca a ajuns la un „record” la care putini reusesc sa ajunga. Ea a inceput in urma cu aproape 30 de ani o dieta fara zahar, dupa ce a primit un diagnostic de prediabet.

Carolyn Hartz, in varsta de 69 de ani, a renuntat la zahar din motive de sanatate, dar si pentru a se mentine in forma, noteaza digi24.ro, care citeaza Huffington Post.

In ultimii 28 de ani a gustat, ocazional, dulciuri, insa acestea erau fara zahar. Ea a folosit o alternativa a zaharului, denumita Xylitol, din care a facut ulterior si o afacere.

Femeia a reusit sa se mentina in forma si datorita sportului. Face exercitii fizice aprope in fiecare zi. „Trebuie sa fii atent ce mananci, in primul rand, iar in al doilea rand, trebuie sa faci miscare”, a declarat aceasta.

Bunica a patru nepoti, Carolyn recunoaste ca a facut si operatii estetice, dar insista ca nu acesta e motivul pentru care a ramas tanara. Renuntarea la zahar poate fi un lucru destul de dificil pentru multi, intrucat aceasta creeaza „dependenta”. Cand renunta la zahar, multi oameni resimt efecte secundare precum dureri de cap, irascibilitate si letargie. Desi la inceput pare greu, daca reusim sa trecem de primele zile, rezultatul va merita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img