marți, 23 aprilie, 2024

O metoda de detoxifiere a adus-o in pragul mortii: cum a incercat o femeie de 39 de ani sa-si curete colonul

Distribuie:

Publicat:

O femeie de 39 de ani a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta dupa ce a incercat o „curatare a colonului“ cu sos de soia – o metoda despre care aflase de pe internet, care consta in consumul unui litru de sos de soia in doua ore, scrie adevarul.ro, care citeaza foxnews.com. Starea femeii era deja degradata dupa ce slabise 10 kilograme in 3 saptamani, iar de sase luni tinea o dieta care consta in consumul exclusiv de paine alba si peste la conserva.

Femeia era convinsa de faptul ca guvernul o otravise si trebuie sa isi curete corpul de toxine. Dupa ce a baut sosul de soia cu un continut foarte ridicat de sare, a simtit ca inima ii bate mai repede. A rezistat nevoii de a bea apa, dar la scurt timp a inceput sa aiba halucinatii si s-a prabusit.   

Femeia a fost transportata de urgenta la spital, pe drum intrand in stop cardiac. Sarea a provocat o puternica dehidratare a organismului, provocand leziuni cerebrale permanente. Patru zile mai tarziu, femeia a deschis ochii. Deocamdata aceasta nu se poate misca, nu mananca si nu vorbeste.(A.M.)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img