joi, 18 aprilie, 2024

O politista care banuia ca sufera de COVID-19 a primit un diagnostic mai grav, LEUCEMIE – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Într-o după-amiază după ce s-a întors de la muncă, Ramona Elena își dă seama că are temperatură. Imediat s-a gândit la Covid, știa toate simptomele acestui virus, văzuse atâtea în misiunile la care participase în aceste zile de carantină. Ca un polițist disciplinat și-a sunat șeful anunțându-l că nu poate ajunge a doua zi la muncă, întrucât nu se simte bine. Ulterior s-a prezentat la cea mai apropiată unitate spitalicească, având temperatura la fel de mare, 40 grade, un prim semn al Coronavirusului. Dar atât, la testul rapid rezultatele au fost negative. Au mai urmat și alte teste care infirmă prezumția inițială, însă s-a conturat un alt diagnostic mult mai grav – Leucemie. Un diagnostic care necesită un tratament rapid și care presupune transfuzii de sânge.

"Prin aceste momente a trecut și trece colega noastră ȚOAPĂ ELENA RAMONA, din cadrul Secției 25, DGPMB. Nu este însă singură, marea familie a Poliției Capitalei dă dovadă de unitate și se mobiliează să o ajute, donând la Centrul de Transfuzie Sanguină București, str. Constantin Caracaș nr.2, sector 1.

 

Dacă vrei și tu, drag coleg să te alături în această campanie de donare de sânge pentru Ramona nu ai altceva de făcut decât să mergi la Centrul de Transfuzie Sanguină București și să spui că donezi pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.

Sângele înseamnă viață în aceste clipe pentru Ramona! De asemenea, orice sumă de bani este binevenită, pentru tratamentul ei, iar acest lucru se poate realiza prin donarea în contul Raiffeisen Bank RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele colegei noastre. : scriu cei de la Corpul National al Politistilor

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img