marți, 28 martie, 2023

Publicat:

Oana Roman este una dintre vedetele care nu se ascunde în spatele rețelelor de socializare, ci din contră, alege să își expună viața privată în fața tuturor, astfel că zilnic împărtășește cu cei care o urmăresc și îndrăgesc fiecare moment din viața ei.

Oana Roman, criticată că și-a photoshopat poza în care spune că este naturală
Ei bine, la fel a făcut și astăzi, când a postat o poză cu ea, complet naturală, fără machiaj sau filtre de înfrumusețare. Spre surprinderea haterilor din mediul online, Oana Roman nu a ezitat și le-a arătat că se simte bine în piele ei și fără produse de make-up pe ten.

Bineînțeles, ca de fiecarea dată, cei care o urmăresc s-au împărțit în două tabere, astfel că în timp ce unii o complimentau pentru frumusețea și simplitatea de care a dat dovadă, alții au veit cu un val de critici și au acuzat-o că poza este făcută cu photoshop.

Oana Roman a răbufnit în fața răutăcioșilor
Indignată de faptul că unii continuă să o acuze pe nedrept, Oana Roman nu a dorit să lase lucrurile așa, astfel că a postat un clip video în care este nemachiată și fără filtre de înfrumusețare, asta pentru "a da peste nas" celor care au criticată că poza are photoshop.

Ba mai mult decât atât, pe lângă faptul că le-a demonstrat că nu este vorba despre photoshop și este complet naturală, Oana Roman le-a transmis și un mesaj dur celor care o urmăresc și au venit cu replici răutăcioase pe această cale.

"Tocmai am postat o poză fără filtre și fără machiaj și bineînțles că s-au găsit doamne și domnișoare care au zis ca poza este modificată. Iată și un video, modificat si el. 46. (…) Cu sunet vă rog. Mesaj pentru frustrate.", este mesajul transmis de Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite