vineri, 29 martie, 2024

Oana Zăvoranu tună și fulgeră la adresa Adelei Popescu. Cum a supărat-o prezentatoarea TV

Distribuie:

Publicat:

Oana Zăvoranu, replici acide la adresa Adelei Popescu. Ce a făcut prezentatoarea de la Vorbește lumea și a supărat-o pe actriță. Aceasta a explicat pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu o atacă dur pe Adela Popescu din cauza postărilor făcute de aceasta pe Instagram. Actrița o acuză pe soția lui Radu Vâlcan că face postări plătite ascunse.

Oana Zăvoranu tună și fulgeră la adresa Adelei Popescu

Oana Zăvoranu a făcut mai multe postări pe Instagram în care o acuză pe Adela Popescu de faptul că face postări plătite pentru branduri, dar nu spune acest lucru.

Actrița o acuză pe prezentatoarea de la Vorbește lumea că face reclame la tot ce i se oferă atât timp că este „moca”.

Mai mult decât atât, vedeta a spus că soția lui Radu Vâlcan face recomandări doar atunci când este plătită pentru ele, iar atunci când nu mai primește bani, acestea dispar.

„Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e… „doar” ca să vorbească de caca însă… Stai că vă şi arată. Na… acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. Dar moca să fie!

Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? … A… am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval”, a scris Oana zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu, acuzații la adresa Adelei Popescu

Oana Zăvoranu spune pe Instagram că Adela Popescu este plătită pentru a vorbi și ascunde faptul că primește bani în schimbul menționării de produse pe care o face.

Conform Oanei Zăvoranu, Adela Popescu nu a pus eticheta de „parteneriat plătit” în dreptul imaginilor promovate pe rețelele de socializare în schimbul unei sume de bani.

„Vedeţi? Ea e plătită să vorbească. Uite bucuria, mă, da’ acu’ aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele „fierte” pe instagram şi coduri şi aronduri de la „dive”.

Vezi că ai uitat să pui parteneriat plătit, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto” ”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img