joi, 25 aprilie, 2024

Olivia Newton-John, diagnosticata cu cancer pentru a treia oara

Distribuie:

Publicat:

Cantareata si actrita australiana a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer pentru a treia oara in ultimii 30 de ani, dar ramane optimista. Intr-un interviu acordat pentru emisiunea "Sunday Night" a postului de televiziune Seven, difuzat duminica seara, ea a declarat ca se trateaza pentru un cancer care i-a fost descoperit in 2017 la baza coloanei vertebrale. Ea a spus ca apeleaza la medicina "moderna", dar si la remedii naturale. "Sotul meu este mereu langa mine, ma sustine, si cred ca voi invinge si acesta este scopul meu", a spus ea.

Ea ?i-a explicat astfel decizia de a tine secreta, in prima faza, strarea sa de sanatate: "Cred ca este viata mea ?i am hotarat sa o pastrez pentru mine." Intrebata daca e ingrijorata de lupta cu cancerul, actrita a raspuns increzatoare: "Cred ca voi invinge, acesta este scopul meu."

In 1992, Olivia Newton-John a fost diagnosticata prima data cu cancer la san, pe care l-a invins, si a sustinut campanii privind efectuarea de analize pentru depistarea acestei boli.
Un centru oncologic din Melbourne ii poarta numele – Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center, noteaza cotidianul britanic Daily Mail. Vedeta a primit al doilea diagnostic in 2013 – un nou cancer de san care s-a extins la umar, depistat intamplator, in urma unui accident auto. Ea a fost nevoita atunci sa-si amane un turneu in SUA si Canada.

Acum, in urma celui de-al treilea diagnostic, cantareata a declarat pentru Seven ca a scos zaharul din dieta sa si consuma ulei de canabis, pentru calmarea durerilor, tratament care spera ca va fi candva disponibil in Australia. "Sunt foarte norocoasa ca traiesc intr-un stat american unde este legal… Visul meu este acela ca va fi disponibil curand si pacientilor care sufera de cancer in Australia", a spus ea. Sotul actritei, John Easterling, cu care s-a casatorit in urma cu zece ani, este fondatorul companiei mazon Herb Company si cultiva legal cannabis la ferma lor din Santa Barbara, California, noteaza Daily Mail.

"Sunt oameni care o duc mai rau, mult mai rau decat mine. Eu sunt o persoana foartre privilegiata si sunt constienta de asta. Traiesc in acest loc frumos. Am un sot minunat. Am animalele mele pe care le ador. Am o cariera incredibila. Nu am, chiar nu am de ce sa ma plang", a marturisit Olivia Newton-John.

Intr-un interviu acordat CNN in 2017, ea a afirmat ca este recunoscatoare ca inca poate sa cante si sa sustina concerte, dupa atatia ani, multumita fanilor. "Imi place sa cant, este tot ce stiu sa fac. Este tot ce am facut de cand aveam 15 ani, asadar, este viata mea". In pofida luptei grele cu cancerul care s-a intors in corpul ei dupa mai bine de doua decenii, actrita nu si-a pierdut optimismul. "Am avut si am o viata uimitoare. Asa ca nu am de ce sa ma plang, chiar nu am. Fiecare trece prin cate ceva. Toti avem ceva prin care trebuie sa trecem in viata, iar asta a fost provocarea mea", spunea ea. sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img