vineri, 29 martie, 2024

Omar Arnaout, ținta haterilor după ce a intrerpretat una dintre piesele lui Nicole Cherry

Distribuie:

Publicat:

Omar Arnaout a intrat în atenția tuturor, mai ales a haterilor, asta după ce a interpretat ultima piesă a lui Nicole Cherry, care a făcut furori, fiind în trending. Utilizatorii de TikTok nu au ezitat și au venit cu un val de reproșuri la adresa lui. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, dar și ce declarații a făcut artistul la Antena Stars!

Ultima piesă a lui Nicole Cherry a atras atenția tuturor, astfel că numeroși artiști au reinterpretat melodia. Printre aceștia se numără și Omar Aranout, care a fost pus la zid de către fani și ascultatori.

Omar Aranout, criticat în mediul online după ce a cântat piesa lui Nicole Cherry

Omar Aranout a vrut să testeze publicul de care se bucură pe rețelele de socializare, așa că a interpretat piesa artistei Nicole Cherry însă într-o notă amuzantă, astfel că și-a pus intenționat mai multe note greșit.

Bineînțeles, fanii au fost atenți și toți cei care au văzut videoclipul său nu au ezitat să nu comenteze. Secțiunea comentariilor a fost luat cu asalt, astfel că numeroși hateri l-au pus la zid și l-au criticat că nu știe, aducându-i jigniri cum că meserie de cântăreț nu este pentru el.

"Eu cânt, numai că duc totul într-o altă tonalitate, la diferite melodii. Pe Tiktok sunt mulți care alimentează cearta. Eu am fact o chestie deranjantă auditiv, e o mică strategie în care stau și mă mir cât de ușor pot fi activați unii oameni. Bineînțeles, am alimentat asta cand am vazut ca oamenii au sărit. (…) Alții și-au dat seama și mi-au zis că e vorba despre o glumă, însă alții nu și au dat cu hate, cum se întâmplă de obicei pe TikTok. (…)", a declarat Omar Aranout la Antena Stars.

Numeroși artiști au reinterpretat piesa artistei Nicole Cherry
Ei bine, Omar Aranout nu a fost deloc deranjat de ceea ce s-a spus despre el, ci chiar s-a amuzat pe cinste, spunând că a fost, de fapt, o strategie de a lui pentru a vedea dacă oamenii sunt sau nu atenția, dar și dacă-l critică.

De asemenea, reamintim faptul că numeroși artiști au reinterpretat piesa artistei Nicole Cherry, printre care și Luis Gabriel, fiind de câteva zile în top cu acest cover. Întrebat însă dacă i-a cerut acordul artistei, acesta a explicat că i-a lăsat un mesaj, înainte de a publica, semn că îndrăgita cântăreață nu a fost deranjată de numeroasele variante ale melodiei sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img