duminică, 25 februarie, 2024

Pandemia a crescut apetitul corporatistilor pentru spatiile mari si noi: Cele mai costisitoare chirii sunt in zona metroului Pipera

Distribuie:

Publicat:

Pandemia a crescut apetitul corporatiştilor pentru spaţiile mari şi noi. Cele mai costisitoare chirii sunt în zona metroului Pipera, anunță MEDIAFAX.

Vrei să te muţi în chirie? Cele mai multe oferte de imobile din Bucureşti sunt în zona de Sud, dar cererea mare este în zona de Nord.

Conform platformei anunţul.ro, aproximativ 300 de imobile scoase la închiriat sunt în zona Titan-Dristor.

Cererea este, în schimb, tot mai mare pe teritoriul corporatiştilor, declară un broker imobiliar. Pandemia a crescut apetitul corporatiştilor pentru spaţiile mari şi noi. Cele mai costisitoare chirii sunt în zona metroului Pipera. Acolo chiriile ajung şi la 600 de euro.

„Solicitările sunt în zona de Nord. Există, într-adevăr, o creştere pentru imobilele la parter. Pentru vile a crescut cu 15-20%. Preţurile au crescut pentru imobilele solicitate cu 10%. Marea majoritate preferă să plătească chiar un procent în plus pentru a închiria ceva nou”, declară Larisa Uruc, broker imobiliar SVN România.

Media chiriei pentru un apartament cu două camere

Zona Nord – 400 de euro/lună

Zona Sud – 300 – 350 euro/lună

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img