joi, 18 aprilie, 2024

Perle la audieri ale noilor ministri

Distribuie:

Publicat:

Astazi au avut loc audierile noilor ministri si criticile nu au intarziat sa apara. De la Romania, gradina maicii Domnului si pana la restructurarea Complexelor Energetice Oltenia si Hunedoara de catre ministrul Economiei, chiar daca cele doua se afla in subordinea altui minister, mai jos veti gasi o trecere in revista a celor mai delicate momente de astazi dar si din trecutul membrilor Executivului.

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a declarat in fata camerelor de luat vederi ca spera ca mintea sa il ajute sa nu faca greseli:

„Sper ca mintea sa ma tina in stare sa nu fac greseli. Puteam sa discutam o zi intreaga despre agricultura dar timpul nu este decat o faza cind oamenii se aduna sa vorbeasca despre viitorul lor”.

Florin Iordache, ministrul Justitiei, a declarat ca este de bun augur ca o lege a amnistiei si gratierii sa fie discutata in Parlament.

„O lege a amnistiei si gratierii nu a fost promovata de noi in campania electorala, dar o astfel de lege discutata in Parlament e de bun augur”.

Florin Bodog, ministrul Sanatatii, a ramas in luna octombrie fara abilitatea de a coordona doctorate dupa ce CNATDCU a constatat ca si-a falsificat dosarul pentru a primi aceasta calitate.

Alexandru Petrescu, ministrul Economiei, a declarat ca isi doreste restructurarea Complexelor Energetice Oltenia si Hunedoara. Toate bune si frumoase pana aici, doar ca cele doua sunt in subordinea altui minister, anume al Energiei.

Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene, a declarat ca Romania este gradina Maicii Domnului si are multe bogatii si frumuseti nepuse in valoare.

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a devenit cunoscut ca initiator a legii pensiilor speciale pentru parlamentari.

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, a declarat in fata presei ca nu promite pentru anul 2017 niciun kilometru in plus de autostrada inaugurat.

Teodor Melescanu, ministrul de Externe, functie pe care a ocupat-o si in urma cu doi ani, cand a izbucnit scandalul votului din Diaspora, a declarat ca in 2014 a facut tot ce a putut pentru a asigura un proces de vot corect.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img