vineri, 29 martie, 2024

Peste 1.500 de vasluieni, martori la reaprinderea nocturnei pe stadionul Municipal

Distribuie:

Publicat:

Partida FC 2002 Vaslui-Pajura Husi, contand pentru play-off-ul ligii a patra, a consemnat un record de asistenta, demn de meciurile din prima liga. Peste 1.500 de vasluieni au tinut sa asiste la meci. Acestia au fost atrasi de faptul ca partida s-a disputat la lumina reflectoarelor, insa au avut parte si de un spectacol fotbalistic, castigat de huseni, scor 2-1.

Oaspetii au deschis scorul, dupa primul sfert al meciului, pentru ca Robert Chirila sa restabileasca egalitate, in minutul 26.

Nocturna s-a aprins in minutul 37, oferind un adevarat spectacol sonor, aplaudat de spectatori, care s-au bucurat de faptul ca pot revedea partide de fotbal la lumina reflectoarelor.

Desi vasluienii au dominat partida, avand cele mai clare ocazii de gol, tot Pajura este cea care marcheaza, cu zece minute inainte de fluierul final. Victoria husenilor a fost contestata, la final, urmand ca rezultatul partidei sa fie omologat de comisiile Asociatiei Judetene de Fotbal.

Fanii au avut parte si de concursuri inedite pe parcursul partidei, organizatorii punand la bataie doua dintre tricourile lui Gabriel Canu, fostul jucator si capitan al Vasluiului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img