marți, 16 aprilie, 2024

Politist impuscat mortal in misiune. Ucigasul politistului a fost impuscat, dar nu este prins – UPDATE

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Barbatul care a impuscat mortaul un politist aflat in misiune, in localitatea Izvin din judetul Timis, a fost si el ranit in zona umarului de un alt politist. Agresorul de numeste Ionel Marcel Lepa si este cautat pentru talharie.

Potrivit politistilor, barbatul cautat de cei doi agenti din Recas si care a fost zarit de acestia intr-o masina, in Izvin, autoturism care nu a oprit la semnalele politistilor, a fost si el ranit in timpul unui schimb de focuri.

 

Un politist al Postului de Politie Recas, din judetul Timis, a fost impuscat mortal in misiune, in timp ce incerca sa opreasca masina in care s-ar fi aflat un barbat dat in urmarire internationala. Colegii politisstului il cauta acum pe faptas.

Un politist din orasul Recas, judetul Timis, a fost impuscat in misiune pe un drum din zona localitatii Izvin, care apartine de Recas. Politistul se afla in trafic cu un coleg si impreuna au organizat un filtru pentru a opri o masina in care aveau informatii ca s-ar afla un barbat urmarit international.

Cand masina s-a apropiat, soferul, in loc sa opreasca, a accelerat, iar din autoturism a fost tras un foc de arma care l-a nimerit pe un agent. Medicii de la ambulanta, sositi imediat la locul incidentului, l-au gasit pe politist in stop cardio – respirator si l-au resuscitat timp de mai multe minute. In final au constatat decesul barbatului de 43 de ani. Colegii politistului decedat il cauta acum pe cel care a tras asupra barbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img