vineri, 29 martie, 2024

Președintele FIFA a transmis condoleanțe familiei Balaci

Distribuie:

Publicat:

Președintele FIFA, Gianni Infantino, nu a rămas indiferent la dispariția fostului mare internaţional Ilie Balaci. Oficialul FIFA a trimis o scrisoare către Federația Română de Fotbal, unde și-a exprimat regretul. Fosta legendă a fotbalului românesc s-a stins din viață la 62 de ani, scrie Mediafax.

“Vă rog să acceptaţi condoleanţele mele pentru dispariţia lui Ilie Balaci, fost internaţional şi antrenor.

În cariera sa, a adunat 65 de selecţii în echipa naţională a României, în perioada 1974-1986. La nivel de club, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Universitatea Craiova. În 11 sezoane, a câştigat de două ori campionatul, în 1980 şi 1982, şi de patru ori a cucerit trofeul Cupei.

După încheierea carierei de jucător, a antrenat mai multe echipe din România, Africa şi Orientul Mijlociu, devenind un manager de succes, cucerind 22 de trofee.

În numele întregii comunităţi fotbalistice internaţionale, v-aş fi recunoscător dacă puteţi transmite condoleanţele noastre familiei şi celor dragi. Ne-am dori ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre să aducă puţină pace şi alinare în aceste momente triste”, a scris preşedintele FIFA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img