vineri, 19 aprilie, 2024

Raspuns JIGNITOR al lui Victor Ciorbea la intrebarea unui reporter: ‘Tu nu auzi ca am delegat?! Am delegat, taci din gura odata!’

Distribuie:

Publicat:

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, și-a luat concediu cu o zi înainte de intrarea în vigoare a ordonanțe de urgență pe legile justiției. Fostul premier a fost contactat de Digi 24, dar a spus că nu poate discuta pentru că se află în avion și că nu mai poate vorbi timp de zece ore.

El a declarat, când a fost întrebat dacă și-a delegat atribuțiile, că „vi se dă un comunicat” de presă, ceea ce nu s-a întâmplat, deocamdată.

Însă, Avocatul Poporului a avut o reacție jignitoare la adresa jurnalistului când acesta l-a întrebat ”De ce nu ați delegat atribuțiile pentru atacarea ordonanței de urgență 92 la CCR?”

„Tu nu auzi că am delegat?! Am delegat, taci din gură odată!”, a fost răspunsul Avocatului Poporului.

Procurorul general Augustin Lazăr i-a transmis, miercuri, Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, solicitarea de a sesiza Curtea Constituţională în legătură cu neconstituţionalitatea art. VII din ordonanţa de urgenţă pe legile Justiţiei.

Articolul respectiv se referă la condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească procurorii de la Parchetul General, DNA şi DIICOT pentru a rămâne în funcţie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img