„Salvați viața unui tânăr vasluian în lupta sa contra cancerului: Ajutați-l pe Ștefan să câștige lupta pentru supraviețuire”

Publicat:

Ștefan Bulgaru, un tânăr student din Vaslui, se luptă cu o boală cumplită – limfom non-Hodgkin de tip Burkitt, o formă de cancer limfatic cu o creștere tumorală extrem de rapidă. După 4 ședințe de chimioterapie, rezultatul nu a fost cel așteptat, așa că, împreună cu familia, Ștefan a plecat în Turcia pentru a mai face două cure de chimioterapie și 25 de ședințe de radioterapie. În ciuda acestor eforturi, tumora a continuat să crească, devenind imună la tratamentele standard.

Acum, Ștefan mai are o singură șansă în lupta sa: două luni de imunoterapie și un transplant de celule stem de la un donator. Din păcate, costul acestor tratamente este de 80.000€, sumă nerealistă pentru familia Bulgaru. Părinții lui Ștefan au făcut numeroase sacrificii și au epuizat toate resursele lor pentru a-l ajuta să ducă primul tratament la final, dar acum se confruntă cu imposibilitatea de a-i asigura cele necesare pentru a-și salva viața.

“Ajutați-mă, vă rog, să merg mai departe și să lupt cu această boală pentru că îmi doresc enorm de mult să trăiesc și să-mi recapăt viața de odinioară! Orice contribuție, chiar și cea mai mică, va fi apreciată nespus de mult și poate fi de un real folos “ declara acesta

 

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele:ȘTEFAN BULGARU

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img