joi, 29 februarie, 2024

SCANDAL MONSTRU la Romania TV! Victor Ciutacu, Ben Oni Ardelean si Cristian Bodea si-au aruncat cuvinte grele: ‘Papagal, nesimtit, parasiti emisiunea’ – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

A fost scandal monstru, miercuri seara, la emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV! Protagoniști: realizatorul, deputatul Ben-Oni Ardelean, de la PNL, și Cristian Bodea, fost în PNL și ex-senator.

Ardelean a fost deranjat de o intervenție a avocatului Lucian Bolcaș, pe care l-a numit ”nesimțit”. Ciutacu i-a cerut să aibă un discurs decent la adresa invitaților săi, altfel îl va da afară din platou. Cristian Bodea a intervenit și el și l-a numit ”papagal” pe fostul coleg de partid.

”Victor Ciutacu: Domnule, vă rog frumos să vă măsurați cuvintele! Sunteți într-o emisiune de televiziune. Dacă nu vă place, plecați! Domnule Ardelean, acum, dacă nu vă place aveți posibilitatea de a vă ridica. La mine în emisiune vorbiți măsurat, dacă nu vorbiți măsurat, out!

Cristian Bodea: Ce dracu faci dacă nu accepți? Vii cu dictatură în emisiune, ce mare liberal ești tu?

Ben-Oni Ardelean: Ai fost printr-o întâmplare în Senat!

Cristian Bodea: De unde dracu ai fost tu în PNL, mă? Ai venit de la tine din comunitate. Ești un mare papagal! Mai taci, că ai vorbit de la începutul emisiunii. Ai venit să distrugi emisiunea, că așa ai învățat la Rareș Bogdan. Ce ești tu, tartorul?”, a fost schimbul de replici dintre ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img