Seminte de pin mentin sanatatea inimii

0
74
Pe langa faptul ca intretin circulatia sanatoasa a sangelui in organsimsemintele de pin ajuta si in mentinerea unei inimi sanatoase. Semintele sunt o sursa buna de grasimi mononesaturate care scad nivelul colesterolului rau si astfel, riscul de a face infarct. In plus contin si vitamina E, K, cupru, fier, mangan – tot pentru sustinerea sistemului cardiovascular. Sunt o sursa foarte buna de fier, nutrientul-cheie pentru multe procese interne precum circulatia, sistemul nervos, carentele care dau nastere anemiilor.

Antixoidantii din semintele de pin incetinesc procesul de imbatranire, luptand impotriva radicalilor liberi din rganism. Cu cat acestia se aduna in corp, cu atat semnele imbatranirii sunt mai vizibile si te predispun la diferite tipuri de cancer. Antioxidantii te scapa de aceste griji, la fel ca si cuprul prezent in seminte. 

Un plus de vitalitate cu cateva seminte de pin, pentru momentele in care te simti obosit, datorita continutului lor de proteine si magneziu. In acelasi timp, magneziu relaxeaza muschii.

Consumate la intervale regulate de timp, iti pot accelera scaderea in greutate datorita continutului de acid pinoleic, ceea ce reprezinta un inhibitor al apetitului foarte eficient. El functioneaza prin eliberarea a doi hormoni inhibitori precum colecistokinina si peptide-glucagon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.