miercuri, 22 martie, 2023

„Servicii secrete”la Apa Nova Bucuresti

Publicat:

Potrivit anchetatorilor care instrumenteaza dosarul de coruptie care vizeaza Apa Nova Bucuresti, firma are un „serviciu de securitate” format din fosti angajati ai unor servicii de informatii care fac filaje si interceptari pentru a nu fi divulgate activitatile ilegale ale companiei. Acesti angajati sunt profesionisti si au rolul de a bloca divulgarea de catre angajatii companiei a unor date privind ilegalitatile produse la Apa Nova Bucuresti.

[rssposition position='1673449089' template='list']

„Deosebit de important este si faptul ca la nivelul SC Apa Nova Bucuresti SA a fost instituit un serviciu de securitate format din fosti lucratori ai serviciilor de informatii care fac filaje si interceptari in interesul persoanelor care controleaza agentul economic si care incearca in acest mod sa tina sub control divulgarea de catre angajatii companiei de date care sa conduca la depistarea activitatilor nelegale derulate”, se arata in documentul citat.

Tot pentru asigurarea confidentialitatii activitatilor ilicite derulate au fost infiintate conturi bancare confidentiale, prin intermediul carora sunt facute plati de catre persoane anume desemnate, fiind vorba despre cetatenii straini Bruno Roche si Laurent Lalague, primul facand parte din Consiliul de Administratie al Apa Nova Bucuresti. Mai multe persoane care au depus sau depun marturie in dosarul de coruptie in care apare numele Apa Nova Bucuresti au solicitat sa fie audiate cu identitate protejata, in acest context procurorii considerand ca modalitatea concreta de savarsire a infractiunilor cercetate in acest dosar „releva un grad de pericol social ridicat”.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite