joi, 28 martie, 2024

Show live cu Raluka și Proiectul Balkanic la Zilele Culturale ale municipiului Vaslui

Distribuie:

Publicat:

În prima seară din cadrul Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui, mii de vasluieni s-au distrat de minune împreună cu Raluka și Proiectul Balkanic, care au oferit un spectacol de zile mari.

Buni cunoscători ai repertoriului trupei, cei prezenți în Centrul Civic s-au distrat pe cinste și au cântat alături de Raluka, care a rămas impresionată de atmosferă și de faptul că vasluienii cunosc foarte bine piesele, promițând că va reveni la Vaslui.

Una peste alta atmosfera a fost una de zile mari, publicul mulțumind cu aplauze și mai mult decât atât, cu zâmbete sincere, prestația mult așteptatei trupe Balkanic și a Ralukăi.

Vasluienii au fost „încălziți” de o serie de trupe locale, Cla-sick și Hands of Angels, care s-au bucurat de un succes deosebit, iar atmosfera a fost una cât se poate de incendiară.

Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui continuă duminică, 14 august, cu alte manifestări cultural-sportive, ziua încheindu-se cu spectacolul oferit de Eugen Doga, alături de Paula Seling și Filarmonica Teleradio Moldova de la Chișinău.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img