Simptomele care ar putea indica artere înfundate: Ce e neobișnuit la ele

0
125

Simptomele care ar putea indica artere înfundate: Ce e neobișnuit la ele. Recunoașterea timpurie a simptomelor arterelor blocate poate ajuta la evitarea unei serii de boli.

Și, deși în majoritatea cazurilor problemele cardiovasculare apar cu simptome comune, există unele care sunt neobișnuite.

Simptomele neobișnuite ale arterelor înfundate și ale bolilor de inimă

Disfuncția erectilă (ED) – corpul masculin are un sistem de avertizare încorporat pentru dezvoltarea bolilor coronariene: atunci când apare disfuncția erectilă, aceasta poate fi un semn de blocare a arterelor pelvine. De obicei, apare înainte de un atac de cord. Între debutul DE și depistarea bolii coronariene trec în medie între trei și cinci ani, potrivit actualno.com.

 

Chelie

Un studiu efectuat pe aproape 37.000 de bărbați a constatat că pierderea severă a părului poate fi un semn de boală coronariană subiacentă la orice vârstă. Căderea moderată până la severă a părului este asociată cu un risc de două ori mai mare de deces din cauza bolilor de inimă la ambele sexe.

Pliul urechilor

Acest simptom nu este doar un semn de îmbătrânire, ci și un avertisment de boală cardiacă. Un pliu care se formează în pavilionul urechii pe diagonală, de la canalul auditiv până la marginea inferioară, poate fi rezultatul unei circulații sanguine deficitare, al blocării arterelor care alimentează miocardul și al plăcilor de colesterol.

Continuarea pe exquils.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.